Hoe leuk is dit!


We zijn heel erg trots op de samenwerking met de Weekend Academie!

De missie van de Weekend Academie is gemotiveerde jongeren tussen de 10-15 jaar, en hun ouders, te activeren bij de ontwikkeling van hun mogelijkheden, vaardigheden en talenten en daarmee hun kansen in de maatschappij vergroten.

Jongeren krijgen bij de Weekend Academie de kans om te werken aan huiswerk, burgerschap en identiteit. Wekelijks is er ook tijd voor uitbreiding van hun woordenschat en het maken van extra leesmeters.

Verhalenfabriek ontwikkelt voor de jongeren van de Weekend Academie workshops op maat, waarbij we uitgaan van de interesse en motivatie van de studenten zelf. Hiermee bereiken we dat deze jongeren ongemerkt veel extra leesmeters maken en plezier hebben in lezen. Tijdens deze workshops leren ze ook hun verhaal te presenteren en maken ze kennis met storytelling. 

Goed kunnen lezen zorgt ervoor dat deze jongeren kunnen worden wie ze zijn, omdat ze hun verhaal op zak hebben en iedere tekst met gemak aankunnen. Zodat ze werkelijk bijdragen aan de samenleving met hun talent. Dàt is de missie van Verhalenfabriek!

Hoe mooi is dat? Dat we deze gemotiveerde studenten plezier in taal, lezen, teksten en verhalen mogen bijbrengen en op die manier de missie van zowel Verhalenfabriek als van de Weekend Academie kunnen bundelen en versterken! 


stuur door:    deel:    

Video

Nieuwsbrief